| SONKÁS FÁNK:  3 DB TOJÁS7 DKG VAJ, VAGY MARGARIN
 1,5DL VÍZ
 15 DKG LISZT
 15 DKG BÁRMILYEN KICSONTOZOTT FÜSTÖLTHÚS
 1 MOKKÁSKANÁL SÜTŐPOR
 1 MOKKÁSKANÁL TÖRÖTT BORS
 1 MOKKÁSKANÁL PÁSTÉTOMFŰSZER
 ÍZLÉS SZERINT SÓ.
 OLAJ A SÜTÉSHEZ
 LÁBOSBA ÖNTÜNK 1,5 DL VIZET, MEGSÓZZUK ÉS FELFORRALJUK.BELETESSZÜK A VAJAT, MAJD, HA FELOLVADT, BELESZÓRJUK
 A LISZTET. HA MÁR EGY TÖMBBE ÖSSZEÁLLT ÉS ELVÁLIK AZ
 EDÉNY FALÁTÓL, A TŰZRŐL LEHÚZZUK ÉS KISSÉ KIHŰTJÜK.
 BELESZÓRJUK A FŰSZEREKET, MAJD EGYENKÉNT (EZ NAGYON FONTOS)
 BELEKEVERJÜK A NYERS TOJÁSOKAT. EGY-EGY TOJÁS BELETEVÉSE
 UTÁN ADDIG KEVERJÜK, AMÍG A MASSZA TELJESEN HOMOGÉN
 LESZ. VÉGÜL BELESZÓRJUK A SÜTŐPORT ÉS A KÖZBEN FINOMRA
 DARÁLT FÜSTÖLT HÚST IS.
 BŐ, FORRÓ OLAJBA TEÁSKANÁLLAL BELESZAGGATJUK A MASSZÁT.
 (KÉT KISKANÁL SEGÍTSÉGÉVEL KÖNNYEN MEGTEHETJÜK).
 A KIS FÁNKOK NAGYRA NŐNEK. MINDKÉT OLDALUKAT SZÉP
 PIROSRA MEGSÜTJÜK, MAJD ITATÓSPAPÍRRA, VAGY PAPÍRTÖRÖL-
 KÖZŐRE RAKJUK A FÁNKOKAT, HOGY A FELESLEGES
 OLAJAT FELSZÍVJA.
 MELEGEN IS ÉS HIDEGEN IS FINOM.
 |