Zsírégető fűszerek
Ánizs:
főzelékekben, vadételek mártásaiban, édességekben, keleti alkoholos italok elkészítésében használják.
Nagyon jó ízhatást érhetünk el a répa, tök, cékla vagy káposzta ízesítésénél. Serkenti az emésztést, jó szélhajtó, kiválóan alkalmazható bélbántalmak esetén,és még afrodiziákumnak sem utolsó.
Babérlevél
Levesek, főzelékek, mártások, húsok, savanyúságok és saláták legjobb fűszere. Jól kihozza a burgonya, a paradicsom, a bab és szinte az összes hús ízét. Serkenti az emésztést, és vízhajtó hatású.
Bazsalikom
A zöldség-és húslevesek, mediterrán jellegű ételek-pizza, spagetti, saláták-, különböző mártások, szárnyas ételek elengedhetetlen fűszernövénye. Serkenti az emésztést, vizelet- és szélhajtó hatású. Használható frissen vagy szárítva, morzsolt állapotban.
Chili
A kapszaicin tartalmú chili felgyorsítja az anyagcserét.
Mexikóban bélfertőtlenítésre is használják. Szinte kikapcsolja a fájdalomérzetet ezért fájdalomcsillapításra is alkalmazták a népi gyógyászatban.
Használhatjuk levesek, saláták, mexikói ételek, húsok,és még forró csoki ízesítésére is.
Citrom
A citrom az egyik legjobb zsírégető. Sal?tát, húsokat, süteményeket, gyümölcstálakat, sőt italokat is ízesítünk vele.
Napi egy pohár citromos víz kiválóan felgyorsítja az anyagcserét. Serkenti az emésztést, erősíti immunrendszerünket.
Fahéj
Különleges fűszer. Erőteljes ízű. sütemények, gyümölcsös ételek, rizs, ízesítésére használjuk. Serkenti az emésztést, erősíti a gyomrot. Kellemes illatú.
Fokhagyma
Serkenti az emésztést, csökkenti a vérnyomást, fontos szerepe van az érelmeszesedés megelőzésében. Szinte minden ételhez használható ízesítéshez. Csökkenti az érrendszeri betegségek kialakulásának kockázatát.
Lenmag
A lenmag rendszeres használata megoldja székletproblémáinkat. A felületén keletkező nyák megköti a szervezetben felhalmozódott felesleges zsírokat és különböző anyagok jórészét, majd ki is üríti.
Főétkezések előtt fogyasszunk 2-3 teáskanálnyi t bő folyadékkal.
Csökkenti a teltség érzetet, puffadást. Kitűnő görcsoldó, különösen gyomor- és nyombélfekély, valamint epegörcs enyhítésére javasolt. Baktérium-és gombaellenes hatása is ismeretes.
Lestyán
Levesek, saláták, sajtok, rizs és különböző sültek- bárány-ízesítésére.
Serkenti az emésztést, és vízhajtó hatása is van. Különleges íze sokáig megmarad a szájban.
Sáfrány
A sáfránytól szép sárga lesz az étel. Levesek, rizs, sütemények, sajt és még borok fűszerezésére is használják. Serkentik az emésztést, erősítik a gyomrot.
Szeretné igénybe venni az ingyenes személyes programbeállítást?
Tisztelettel:
Nagy Erzsébet
/Független tanácsadó/
Telefon: +36 30/9731-687
Látogasson el weblapomra:
www.legjobbreggeli.hu
Ezt a levelet a MyBusiness hírlevélrendszer segítségével küldtem el Önnek.
Amennyiben az adatai megváltoztak, itt tudja egyszerűen módosítani. Kattintson az alábbi linkre, adja meg az új email címét, és ezentúl arra kapja a leveleket.
Kapcsolati informacio modositasa
Korábbi leveleit itt tekintheti meg:
HTML archivum
Amennyiben nem akar értesülni az újdonságokról,változásokról, illetve ezt a levelet tévedésből kapta, úgy a leiratkozáshoz kattintson a linkre:
Leiratkozom
----------Eredeti üzenet----------Dátum:2010. szeptember 19., vasárnap, 09:02:40
Feladó:legjobbreggeli
Tárgy:Zsírégető fűszerek
Címzett:"?vike"
Zsírégető fűszerek
Ánizs:
főzelékekben, vadételek mártásaiban, édességekben, keleti alkoholos italok elkészítésében használják.
Nagyon jó ízhatást érhetünk el a répa, tök, cékla vagy káposzta ízesítésénél. Serkenti az emésztést, jó szélhajtó, kiválóan alkalmazható bélbántalmak esetén,és még afrodiziákumnak sem utolsó.
Babérlevél
Levesek, főzelékek, mártások, húsok, savanyúságok és saláták legjobb fűszere. Jól kihozza a burgonya, a paradicsom, a bab és szinte az összes hús ízét. Serkenti az emésztést, és vízhajtó hatású.
Bazsalikom
A zöldség-és húslevesek, mediterrán jellegű ételek-pizza, spagetti, saláták-, különböző mártások, szárnyas ételek elengedhetetlen fűszernövénye. Serkenti az emésztést, vizelet- és szélhajtó hatású. Használható frissen vagy szárítva, morzsolt állapotban.
Chili
A kapszaicin tartalmú chili felgyorsítja az anyagcserét.
Mexikóban bélfertőtlenítésre is használják. Szinte kikapcsolja a fájdalomérzetet ezért fájdalomcsillapításra is alkalmazták a népi gyógyászatban.
Használhatjuk levesek, saláták, mexikói ételek, húsok,és még forró csoki ízesítésére is.
Citrom
A citrom az egyik legjobb zsírégető. Sal?tát, húsokat, süteményeket, gyümölcstálakat, sőt italokat is ízesítünk vele.
Napi egy pohár citromos víz kiválóan felgyorsítja az anyagcserét. Serkenti az emésztést, erősíti immunrendszerünket.
Fahéj
Különleges fűszer. Erőteljes ízű. sütemények, gyümölcsös ételek, rizs, ízesítésére használjuk. Serkenti az emésztést, erősíti a gyomrot. Kellemes illatú.
Fokhagyma
Serkenti az emésztést, csökkenti a vérnyomást, fontos szerepe van az érelmeszesedés megelőzésében. Szinte minden ételhez használható ízesítéshez. Csökkenti az érrendszeri betegségek kialakulásának kockázatát.
Lenmag
A lenmag rendszeres használata megoldja székletproblémáinkat. A felületén keletkező nyák megköti a szervezetben felhalmozódott felesleges zsírokat és különböző anyagok jórészét, majd ki is üríti.
Főétkezések előtt fogyasszunk 2-3 teáskanálnyi t bő folyadékkal.
Csökkenti a teltség érzetet, puffadást. Kitűnő görcsoldó, különösen gyomor- és nyombélfekély, valamint epegörcs enyhítésére javasolt. Baktérium-és gombaellenes hatása is ismeretes.
Lestyán
Levesek, saláták, sajtok, rizs és különböző sültek- bárány-ízesítésére.
Serkenti az emésztést, és vízhajtó hatása is van. Különleges íze sokáig megmarad a szájban.
Sáfrány
A sáfránytól szép sárga lesz az étel. Levesek, rizs, sütemények, sajt és még borok fűszerezésére is használják. Serkentik az emésztést, erősítik a gyomrot.
Szeretné igénybe venni az ingyenes személyes programbeállítást?
Tisztelettel:
Nagy Erzsébet
/Független tanácsadó/
Telefon: +36 30/9731-687
Látogasson el weblapomra:
www.legjobbreggeli.hu
Ezt a levelet a MyBusiness hírlevélrendszer segítségével küldtem el Önnek.
Amennyiben az adatai megváltoztak, itt tudja egyszerűen módosítani. Kattintson az alábbi linkre, adja meg az új email címét, és ezentúl arra kapja a leveleket.
Kapcsolati informacio modositasa
Korábbi leveleit itt tekintheti meg:
HTML archivum
Amennyiben nem akar értesülni az újdonságokról,változásokról, illetve ezt a levelet tévedésből kapta, úgy a leiratkozáshoz kattintson a linkre:
Leiratkozom
----------Eredeti üzenet----------Dátum:2010. szeptember 19., vasárnap, 09:02:40
Feladó:legjobbreggeli
Tárgy:Zsírégető fűszerek
Címzett:"?vike"
Zsírégető fűszerek
Ánizs:
főzelékekben, vadételek mártásaiban, édességekben, keleti alkoholos italok elkészítésében használják.
Nagyon jó ízhatást érhetünk el a répa, tök, cékla vagy káposzta ízesítésénél. Serkenti az emésztést, jó szélhajtó, kiválóan alkalmazható bélbántalmak esetén,és még afrodiziákumnak sem utolsó.
Babérlevél
Levesek, főzelékek, mártások, húsok, savanyúságok és saláták legjobb fűszere. Jól kihozza a burgonya, a paradicsom, a bab és szinte az összes hús ízét. Serkenti az emésztést, és vízhajtó hatású.
Bazsalikom
A zöldség-és húslevesek, mediterrán jellegű ételek-pizza, spagetti, saláták-, különböző mártások, szárnyas ételek elengedhetetlen fűszernövénye. Serkenti az emésztést, vizelet- és szélhajtó hatású. Használható frissen vagy szárítva, morzsolt állapotban.
Chili
A kapszaicin tartalmú chili felgyorsítja az anyagcserét.
Mexikóban bélfertőtlenítésre is használják. Szinte kikapcsolja a fájdalomérzetet ezért fájdalomcsillapításra is alkalmazták a népi gyógyászatban.
Használhatjuk levesek, saláták, mexikói ételek, húsok,és még forró csoki ízesítésére is.
Citrom
A citrom az egyik legjobb zsírégető. Sal?tát, húsokat, süteményeket, gyümölcstálakat, sőt italokat is ízesítünk vele.
Napi egy pohár citromos víz kiválóan felgyorsítja az anyagcserét. Serkenti az emésztést, erősíti immunrendszerünket.
Fahéj
Különleges fűszer. Erőteljes ízű. sütemények, gyümölcsös ételek, rizs, ízesítésére használjuk. Serkenti az emésztést, erősíti a gyomrot. Kellemes illatú.
Fokhagyma
Serkenti az emésztést, csökkenti a vérnyomást, fontos szerepe van az érelmeszesedés megelőzésében. Szinte minden ételhez használható ízesítéshez. Csökkenti az érrendszeri betegségek kialakulásának kockázatát.
Lenmag
A lenmag rendszeres használata megoldja székletproblémáinkat. A felületén keletkező nyák megköti a szervezetben felhalmozódott felesleges zsírokat és különböző anyagok jórészét, majd ki is üríti.
Főétkezések előtt fogyasszunk 2-3 teáskanálnyi t bő folyadékkal.
Csökkenti a teltség érzetet, puffadást. Kitűnő görcsoldó, különösen gyomor- és nyombélfekély, valamint epegörcs enyhítésére javasolt. Baktérium-és gombaellenes hatása is ismeretes.
Lestyán
Levesek, saláták, sajtok, rizs és különböző sültek- bárány-ízesítésére.
Serkenti az emésztést, és vízhajtó hatása is van. Különleges íze sokáig megmarad a szájban.
Sáfrány
A sáfránytól szép sárga lesz az étel. Levesek, rizs, sütemények, sajt és még borok fűszerezésére is használják. Serkentik az emésztést, erősítik a gyomrot.
Szeretné igénybe venni az ingyenes személyes programbeállítást?
Tisztelettel:
Nagy Erzsébet
/Független tanácsadó/
Telefon: +36 30/9731-687
Látogasson el weblapomra:
www.legjobbreggeli.hu
Ezt a levelet a MyBusiness hírlevélrendszer segítségével küldtem el Önnek.
Amennyiben az adatai megváltoztak, itt tudja egyszerűen módosítani. Kattintson az alábbi linkre, adja meg az új email címét, és ezentúl arra kapja a leveleket.
Kapcsolati informacio modositasa
Korábbi leveleit itt tekintheti meg:
HTML archivum
Amennyiben nem akar értesülni az újdonságokról,változásokról, illetve ezt a levelet tévedésből kapta, úgy a leiratkozáshoz kattintson a linkre:
Leiratkozom
----------Eredeti üzenet----------Dátum:2010. szeptember 19., vasárnap, 09:02:40
Feladó:legjobbreggeli
Tárgy:Zsírégető fűszerek
Címzett:"?vike"
Zsírégető fűszerek
Ánizs:
főzelékekben, vadételek mártásaiban, édességekben, keleti alkoholos italok elkészítésében használják.
Nagyon jó ízhatást érhetünk el a répa, tök, cékla vagy káposzta ízesítésénél. Serkenti az emésztést, jó szélhajtó, kiválóan alkalmazható bélbántalmak esetén,és még afrodiziákumnak sem utolsó.
Babérlevél
Levesek, főzelékek, mártások, húsok, savanyúságok és saláták legjobb fűszere. Jól kihozza a burgonya, a paradicsom, a bab és szinte az összes hús ízét. Serkenti az emésztést, és vízhajtó hatású.
Bazsalikom
A zöldség-és húslevesek, mediterrán jellegű ételek-pizza, spagetti, saláták-, különböző mártások, szárnyas ételek elengedhetetlen fűszernövénye. Serkenti az emésztést, vizelet- és szélhajtó hatású. Használható frissen vagy szárítva, morzsolt állapotban.
Chili
A kapszaicin tartalmú chili felgyorsítja az anyagcserét.
Mexikóban bélfertőtlenítésre is használják. Szinte kikapcsolja a fájdalomérzetet ezért fájdalomcsillapításra is alkalmazták a népi gyógyászatban.
Használhatjuk levesek, saláták, mexikói ételek, húsok,és még forró csoki ízesítésére is.
Citrom
A citrom az egyik legjobb zsírégető. Sal?tát, húsokat, süteményeket, gyümölcstálakat, sőt italokat is ízesítünk vele.
Napi egy pohár citromos víz kiválóan felgyorsítja az anyagcserét. Serkenti az emésztést, erősíti immunrendszerünket.
Fahéj
Különleges fűszer. Erőteljes ízű. sütemények, gyümölcsös ételek, rizs, ízesítésére használjuk. Serkenti az emésztést, erősíti a gyomrot. Kellemes illatú.
Fokhagyma
Serkenti az emésztést, csökkenti a vérnyomást, fontos szerepe van az érelmeszesedés megelőzésében. Szinte minden ételhez használható ízesítéshez. Csökkenti az érrendszeri betegségek kialakulásának kockázatát.
Lenmag
A lenmag rendszeres használata megoldja székletproblémáinkat. A felületén keletkező nyák megköti a szervezetben felhalmozódott felesleges zsírokat és különböző anyagok jórészét, majd ki is üríti.
Főétkezések előtt fogyasszunk 2-3 teáskanálnyi t bő folyadékkal.
Csökkenti a teltség érzetet, puffadást. Kitűnő görcsoldó, különösen gyomor- és nyombélfekély, valamint epegörcs enyhítésére javasolt. Baktérium-és gombaellenes hatása is ismeretes.
Lestyán
Levesek, saláták, sajtok, rizs és különböző sültek- bárány-ízesítésére.
Serkenti az emésztést, és vízhajtó hatása is van. Különleges íze sokáig megmarad a szájban.
Sáfrány
A sáfránytól szép sárga lesz az étel. Levesek, rizs, sütemények, sajt és még borok fűszerezésére is használják. Serkentik az emésztést, erősítik a gyomrot.
Szeretné igénybe venni az ingyenes személyes programbeállítást?
Tisztelettel:
Nagy Erzsébet
/Független tanácsadó/
Telefon: +36 30/9731-687
Látogasson el weblapomra:
www.legjobbreggeli.hu
Ezt a levelet a MyBusiness hírlevélrendszer segítségével küldtem el Önnek.
Amennyiben az adatai megváltoztak, itt tudja egyszerűen módosítani. Kattintson az alábbi linkre, adja meg az új email címét, és ezentúl arra kapja a leveleket.
Kapcsolati informacio modositasa
Korábbi leveleit itt tekintheti meg:
HTML archivum
Amennyiben nem akar értesülni az újdonságokról,változásokról, illetve ezt a levelet tévedésből kapta, úgy a leiratkozáshoz kattintson a linkre:
Leiratkozom
|