| 
             Hókenyér 
             
             
            Hozzávalók: 
             
            - 25 dkg margarin 
            - 25 dkg porcukor 
            - 3 evőkanál liszt 
            - 3 evőkanál kókuszreszelék 
            - 1 tojás 
            - 20 dkg háztartási keksz 
             
            A tálaláshoz: 
            - kókuszreszelék 
             
            Elkészítés: A margarint fölolvasztjuk, majd a porcukrot, a lisztet, a kókuszreszeléket és a felvert tojást hozzáadjuk. Kevergetve összefőzzük, majd a tűzről levéve a kekszet beletördeljük. Egy őzgerincformát alufóliával kibélelünk, a masszát egyenesen beletöltjük, majd legalább fél napra hűtőszekrénybe tesszük. Tálaláskor a formából kiborítjuk, az alufóliát lefejtjük róla, és kókuszreszelékkel meghintve, felszeletelve kínáljuk. 
             
            Egye meg mindet, de előbb kattintson ide! | 
         
    
 
 |